12:30

Gagnefs IF

Referat: Bullermyrens IK - Gagnefs IF

Lite mindre vind än på lördagen, dock tillräckligt mycket för att det skulle påverka händelserna på planen.

I första halvlek hade vi medvind och kunde därför äga matchen. Jesper kom fram fint många gånger på högerkanten, men inspelen och avslutningarna var för svaga och gav inget resultat. Målen i första kom dels på en frispark i första matchminuten som Lukas tryckte genom muren och in i mål och dels på ett distansskott från Kim som Gagnefs målvakt lite snöpligt tappade in. Vi slarvade med jobbbet efter vår vänsterkant i halvlekens sista minut och tillät Gagnef reducera till 2-1.

Inför andra halvlek poängterade vi att hålla bollen efter marken i motvinden, men stundtals glömdes det bort och då blev vi tillbakapressade. Gagnef skickade långa bollar i mitten hela tiden på deras största spelare som skulle gå på egna genombrott. Vi höll stången försvarsmässigt, men missade lite för mycket i uppspelen och blev för stillastående och stressade. Gagnef kvitterade till 2-2 på en vänsterhörna. Där såg det lite taffat ut från oss i markerings- och närkampspelet.

Vi lyfte dock upp oss sista 20 minuterna och kunde göra 3-2 och 4-2 genom Mostafa och Mohammed. Rättvist resultat och stundtals bra spel av oss, men stundtals också obefinligt spel där vi faller in i Gagnefs kampspel med mycket "tjongbollar". Framförallt i den andra halvlekens första del.

Plus idag går till Simon som spelade säkert och stabilt med bra timing i sina aktioner och sedan måste Mohammed nämnas för målet han gör till 4-2. Perfekt löpning mellan försvararna i djupled, bra bollmattgning i fart och sedan en läcker chipp med vänstern över målvakten.

sön 15 apr 2018, 11:15 Bullermyrens IK U - Gagnefs IF 6 - 0